Cassandra Onck

Over de makers

Cassandra Onck

De Arnhemse Cassandra Onck is als een kleurrijke bloem die groeit op verlate stadsmuren en in schaduwrijke steegjes. Nieuwsgierig naar zichzelf en de wereld om haar heen is haar muziek te omschrijven als een eigenzinnige kruisbestuiving tussen hiphop, pop en elektronische muziek. Ze verbindt persoonlijke verhalen met universele vragen en weet haar publiek te raken met haar krachtige stem en live performance

Met haar afstudeer concert IK BEN EEN INTERFACE speelde ze in popzaal Luxor Live en vervolgens op verschillende Nederlandse theaterfestivals. Met haar debuut EP Brokstukken tourde ze afgelopen zomer langs diverse podia en deze herfst stond ze als Gelders Talent in het voorprogramma van Marike Jager tijdens het Erfgoedfestival.


Instagram Facebook
Mika de Wit - Missilion Productions

Mika de Wit is een jonge filmmaker. Hij studeert aan de Dutch Filmer’s Academy¬†in Amsterdam.


Instagram

Over de tentoonstelling

In ‘ik ben de stad’ geven we het woord aan Arnhemse dichters en spoken word artiesten. Samen met filmmakers geven zij hun kijk op De Nieuwe Stad in beeld en tekst. In ‘Alles smelt’ vertelt muzikant, dichter en spoken word artiest Cassandra Onck bijna fluisterzacht over hoe zij de stad ervaart.

‘Alles smelt’ is gemaakt door Cassanda Onck en Mika de Wit.
Performance Cassandra Onck
Gitaar: Mika de Wit
Video: Missilion Productions

Lees meer
Lees minder

Foto's en video's